onsdag 2 september 2015

GRODTERROR SKAKAR TRAFIKEN

 Den andra söndagen i september gick en man i 16 till 18 års åldern på bussen till Göteborg. Mannen ska i handen ha hållit en väska som han sedan öppnat och slängt in i bussen. Väskan visade sig innehålla en hundratal grodor. Busschauffören tappade kontrollen över bussen och kraschade i ett litet kafé i närheten. En person omkom och två fördes till sjukhus med allvarliga skador.

– Jag har aldrig sett något liknande, vem kan väll tänkas använda grodor i ett terrordåd, detta säger Olof Nihlsson polischef i Göteborg. På bussen från Ytterby till Göteborg hände någonting som polisen aldrig tidigare sett, en terrorist använde grodor i ett terrordåd.
vid halvsju tiden igår kraschade den okontrollerade bussen in i skyltfönstret till Maggans café som på söndagar har kvälls öppet. Caféet ska vid den här tidpunkten ha varit folktomt och ingen ska ha kommit till skada.
– Detta är det mest fruktansvärda som någonsin hänt mig, nu har jag fått ägna hela natten åt att skrämma bort grodor från caféet, detta säger 
Margareta Axelson ägare av Maggans
 café.

1 kommentar: